Hulp nodig?


Wil je contact opnemen? 

Je kunt de contactgegevens hieronder gebruiken...

Autorijschool Jack
Bremstraat 22, 4625DA, Bergen op Zoom

T: 0164-231809
M: 06-52504593
E: info@autorijschooljack.nl

KvK-nummer: 63944642
Btw -nummer: NL855463016B01

Of je kunt hieronder het contactformulier invullen en dan krijg je z.s.m. antwoord op je vraag.

Veel gestelde vragen:
  • Hoe kom ik aan lesmateriaal zodat ik kan leren voor mijn theorie-examen?

Je krijgt een theorieboek en oefen cd van ons in bruikleen. Zo kun je gratis en op je gemak leren voor je theorie examen. Als je geslaagd bent lever je het lesmateriaal gewoon weer in.

Je kunt er ook voor kiezen om onze theoriecursus te volgen. Je vindt hierover meer informatie via de website van Theorie Boz

  • Hoeveel rijlessen denk je dat ik nodig heb om te slagen?

Het is lastig te zeggen hoeveel rijlessen jij precies nodig hebt. Daarom starten we altijd met een basispakket. Je krijgt dan 20 rijlessen van 60 minuten per les.

Na de 20 lessen bespreken we samen of je klaar bent voor het praktijkexamen. Als je op dit punt toch meer lessen wilt volgen kun je (zonder extra kosten) je pakket uitbreiden.

LET OP: Je hebt het theorie certificaat nodig voordat je deel kunt nemen aan het praktijkexamen. Dit betekent dat je eerst het theorie-examen moet halen en dus niet eerder af kunt rijden voor je rijbewijs.

  • Hoe kan ik beginnen met rijlessen bij Autorijschool Jack?

Je kunt beginnen met rijlessen door een gratis proefles te volgen. We verkennen tijdens deze proefles samen jouw rijvaardigheid. Na de proefles bespreek ik met jou de volgende stappen die we samen ondernemen om jouw rijbewijs te halen. 

  • Hoe kan ik betalen voor mijn rijlessen? 

Na je proefles krijg je van ons alle informatie die je nodig hebt om echt te beginnen met je rijlessen. We nemen als eerst wat huishoudelijke formulieren met je door. Daarna krijg je van ons een rekening thuisgestuurd van je lespakket.

Als er geen afspraken zijn gemaakt over een termijnbetaling, dien je het volledige bedrag binnen 14 dagen naar ons over te maken.

  • Kan ik het lesgeld ook in termijnen betalen?

Je lespakket in termijnen betalen is bij ons mogelijk. Wil je hier gebruik van maken? Laat het ons even weten via de mail, telefoon of tijdens je proefles.

  • Wat gebeurt er met de gegevens die jullie noteren zodra ik begin met rijlessen?

Je mag er als leerling vanuit gaan dat we geen persoonlijke gegevens uitwisselen aan derde partijen zonder jullie toestemming. Hiervoor laten we jou een contract tekenen, zodra je bij ons komt lessen. Dit doen we in response tot de nieuwe wetgeving die is ingegaan op  25 mei 2018. Deze nieuwe wet heet de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Meer weten? Bekijk onze Privacyverklaring.

WAARSCHUWING:
Plan snel je proefles in zodat je niet lang hoeft te wachten

Door de grote animo komt het voor dat wij werken met een wachtlijst. Plan dus vandaag nog je proefles in om te voorkomen dat je lang moet wachten.

(Gratis proefles als je doorgaat en anders €39)