Plan nu jouw gratis proefles

Vul hieronder jouw gegevens in. Wij nemen dan spoedig contact met je op en bevestigen samen een dag en tijd die jou het beste uitkomt.

Welke dagen ben je beschikbaar?

Als je een dag niet kunt of eerst de mogelijkheden met ons wilt bespreken, dan kun je simpelweg 'Nvt' (niet van toepassing) invullen of de betreffende dagen open laten staan.

geef-je-beschikbaarheid-door
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Je naam
Je e-mailadres
Je telefoonnummer
Wil je nog iets kwijt of zijn er dingen waar wij rekening mee kunnen houden?
0 of 600
yellow-circle

176 reviews op Google

Bekijk onze 219 reviews op Google

Zoals te zien bij:

indebuurt redactie over de beste rijscholen in Bergen op Zoom

Geslaagden die jou voorgingen:

Je wordt overal perfect in begeleid!

Vandaag ben ik geslaagd voor mijn rijexamen en ik ben ontzettend blij dat ik bij deze rijschool heb leren rijden. Luc is echt een top rijinstructeur en hij weet heel goed hoe hij alles duidelijk uit kan leggen. Daarnaast is hij ook echt een topper en ik keek er elke week naar uit om weer te gaan rijden. Alles voor het theoriegedeelte en het plannen van de examens was ook heel goed geregeld en je wordt overal perfect in begeleid!"

Cas van Aert

Fijne manier van feedback geven

Ik heb Jack ervaren als een hele fijne, rustige en duidelijke rijinstructeur. De lessen waren gestructureerd en Jack heeft een fijne manier van feedback geven, die erg leerzaam is. Daarnaast waren de lessen altijd heel gezellig. Het inplannen van de lessen verliep soepel. Dankzij deze leerzame lessen heb ik in één keer mijn examen gehaald. Bedankt voor de leuke en leerzame lessen!

Romy Wils

Heel vriendelijk en sleept je er doorheen als je het even moeilijk hebt

Deze rijschool is echt top! Als er iets is weet je altijd precies bij wie je moet zijn. De sfeer tijdens de lessen was ook helemaal top! Jack is heel vriendelijk en sleept je er doorheen als je het even moeilijk hebt. Ik zou iedereen deze rijschool aanraden!

Yasmin Wildhagen

Niet om dingen heen draaien, gewoon doen

Jack weet gewoon hoe alles in elkaar zit: niet om dingen heen draaien, gewoon doen. Door zijn ervaring kan hij inschatten en al vroegtijdig een indicatie geven van het aantal lessen die hij denkt dat je nodig zal hebben. Als het niet nodig is, waarom zou je dan oneindig veel lessen moeten nemen?"

Lars vd K.

176 reviews op Google

Bekijk onze 219 reviews op Google

Gratis proefles als je doorgaat, anders €39

facebook review autorijles
Success message!
Warning message!
Error message!