Hulp nodig?

06 525 045 93

Plan nu jouw gratis proefles

Vul hieronder jouw gegevens in. Wij nemen dan spoedig contact met je op en bevestigen samen een dag en tijd die jou het beste uitkomt.

Welke dagen ben je beschikbaar?

Als je een dag niet kunt of eerst de mogelijkheden met ons wilt bespreken, dan kun je simpelweg 'Nvt' (niet van toepassing) invullen of de betreffende dagen open laten staan.
4.9/5.0 berekend over 314 reviews

Geslaagde leerlingen die jou voorgingen

Het praktijk examen in 1 keer gelukt!
"Ruim een half jaar rijles gevolgd bij Autorijschool Jack Hopmans en zou het iedereen aanraden! Gezellige lessen met duidelijke en leerzame begeleiding waardoor het praktijk examen in 1 keer is gelukt!!"
Inge Gartner
Fijne manier van feedback geven
"Ik heb Jack ervaren als een hele fijne, rustige en duidelijke rijinstructeur. De lessen waren gestructureerd en Jack heeft een fijne manier van feedback geven, die erg leerzaam is. Daarnaast waren de lessen altijd heel gezellig. Het inplannen van de lessen verliep soepel. Dankzij deze leerzame lessen heb ik in één keer mijn examen gehaald. Bedankt voor de leuke en leerzame lessen!"
Romy Wils
Ik zal de gezelligheid zeker missen
"Ik heb altijd met super veel plezier samen met Jess gereden. Het was altijd gezellig in de auto maar tegelijkertijd ook heel leerzaam, ik zal de gezelligheid zeker missen. Ik ben met de hulp van Jess in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Ook wil ik Angela bedanken voor het fijne contact dat we meerdere malen hebben gehad. Heel erg bedankt voor alles!"
Roby Schetters
Je wordt overal perfect in begeleid!
"Vandaag ben ik geslaagd voor mijn rijexamen en ik ben ontzettend blij dat ik bij deze rijschool heb leren rijden. Luc is echt een top rijinstructeur en hij weet heel goed hoe hij alles duidelijk uit kan leggen. Daarnaast is hij ook echt een topper en ik keek er elke week naar uit om weer te gaan rijden. Alles voor het theoriegedeelte en het plannen van de examens was ook heel goed geregeld en je wordt overal perfect in begeleid!"
Cas van Aert
Niet om dingen heen draaien, gewoon doen
"Jack weet gewoon hoe alles in elkaar zit: niet om dingen heen draaien, gewoon doen. Door zijn ervaring kan hij inschatten en al vroegtijdig een indicatie geven van het aantal lessen die hij denkt dat je nodig zal hebben. Als het niet nodig is, waarom zou je dan oneindig veel lessen moeten nemen?"
Lars vd K.
Na 28 lessen in 1x mijn rijbewijs gehaald!
"Onwijs fijne lessen gehad van Jack. Het rijden was altijd erg gezellig waardoor ik op een ontspannen manier leerde rijden. Vandaag na 28 lessen in 1x mijn rijbewijs gehaald!"
Meike Goeree
Heel vriendelijk en sleept je er doorheen als je het even moeilijk hebt
"Deze rijschool is echt top! Als er iets is weet je altijd precies bij wie je moet zijn. De sfeer tijdens de lessen was ook helemaal top! Jack is heel vriendelijk en sleept je er doorheen als je het even moeilijk hebt. Ik zou iedereen deze rijschool aanraden!"
Yasmin Wildhagen
Alles word super goed voor je geregeld
"Super fijne rijschool! Alles word super goed voor je geregeld. Ik had Dennis als instructeur, hele fijne rustige gezellig rijinstructeur die alles goed en duidelijk uitlegt. Dankjewel voor de fijne lessen!"
Sanne van Loon
Hij heeft me keer op keer het vertrouwen gegeven
"Enorm blij dat ik hiervoor heb gekozen en raadt iedereen deze rijschool aan.
Ik had les van Jack zelf. Wat een fijne man! Hij stelt je echt op je gemak en laat het allemaal niet zo serieus aanvoelen. Ik had erg veel angsten maar hij heeft me keer op keer het vertrouwen gegeven en me er doorheen gesleept. Door zijn deskundige en mensgerichte aanpak wist ik steeds weer de angsten te overwinnen. Uiteindelijk ook in 1x geslaagd na 28 lessen."
Leila Aithamou

Heb je nog vragen?

Je kunt ons een mailtje sturen of even appen via WhatsApp. En dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug. Of je mag natuurlijk ook gewoon bellen binnen onze openingstijden en dan word je direct geholpen.
Telefoon
06 525 045 93
Email
info@autorijschooljack.nl
Plan nu mijn gratis proefles