Neem gerust contact op

Vul hieronder je gegevens en je vraag of opmerking in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

0 of 600

Heb je een vraag over de rijlessen, lespakketten of iets anders?

Op deze pagina vind je antwoord op de meest gestelde vragen van leerlingen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.


Je kunt het formulier op deze pagina invullen, een mailtje sturen naar info@autorijschooljack.nl of even bellen binnen openingsuren.


Wij reageren meestal binnen 48 uur.

Ik heb van zowel Jack als Luc les gehad. Ik heb na 23 lessen in 1x mijn examen gehaald en ik ben heel tevreden over de rijschool. In de auto wordt altijd wel een praatje gemaakt maar daarnaast word je goed geholpen. Zeker een aanrader."

Sil van Beek

Heb je nog vragen?

Hoeveel rijlessen denk je dat ik nodig heb om te slagen?

Dat is altijd lastig te zeggen. Maar, uit onze ervaring heeft een leerling bij ons gemiddeld 28 rijlessen nodig om te slagen. Daarom raden wij voor de meeste leerlingen het pluspakket aan. 


Zodra jij besluit om echt lessen te volgen... dan kun je er ook voor kiezen om te starten met 20 rijlessenHeb je meer lessen nodig? Dan kun je eenvoudig en zonder extra kosten je pakket upgraden naar meer lessen...


LET OP: Je hebt het theoriecertificaat nodig voordat je deel kunt nemen aan het praktijkexamen.

Hoe kan ik betalen voor mijn rijlessen?

Na je proefles krijg je van ons alle informatie die je nodig hebt om echt te beginnen met je rijlessen. We nemen als eerst wat huishoudelijke formulieren met je door. Daarna krijg je van ons een rekening thuisgestuurd van je lespakket.


Als er geen afspraken zijn gemaakt over een termijnbetaling, dien je het volledige bedrag binnen 14 dagen naar ons over te maken.

Kan ik het lesgeld ook in termijnen betalen?

Ja, dat kan! Wil in termijnen betalen? Laat het ons even weten via de mail, telefoon of tijdens je proefles.

Hoe kom ik aan lesmateriaal voor het theorie-examen?

Als je bij ons rijles komt volgen dan krijg je een beetje korting op de theoriecursus van Theorie BoZ.


Deze theoriecursus bevat alle informatie die jij nodig hebt om in één keer te kunnen slagen voor je theorie-examen. Je kunt kiezen voor alleen het boek of een combinatie van boek, e-learnings en 2 klassikale avonden.


Je vindt hierover meer informatie via de website van Theorie Boz

Halen jullie mij thuis op?

Als jij in de regio Bergen op Zoom, Halsteren, Lepelstraat of Hoogerheide woont, dan kunnen wij jou zeker thuis ophalen!


Woon je buiten deze regio, dan is dat helaas wel wat lastiger voor ons. Er gaat dan namelijk te veel tijd zitten in het op en neer rijden. Wij vragen in dit geval of leerlingen naar het station in Bergen op Zoom kunnen komen.


Lukt het jou niet om naar het station te komen. Dan overleggen we samen wat voor jou wel haalbaar is binnen de regio waar wij je wel kunnen ophalen. En kan jij zo hopelijk toch rijlessen bij ons volgen. 😄👍

Hoe kan ik beginnen met rijlessen bij Autorijschool Jack?

Je kunt beginnen met rijlessen door een gratis proefles te volgen. We verkennen tijdens deze proefles samen jouw rijvaardigheid. Na de proefles bespreek ik met jou de volgende stappen die we samen doorlopen om jouw rijbewijs te halen.

Wat gebeurt er met de gegevens die jullie noteren zodra ik begin met rijlessen?

Je mag er als leerling vanuit gaan dat we geen persoonlijke gegevens uitwisselen aan derde partijen zonder jullie toestemming. Zodra je bij ons komt lessen, laten we jou hiervoor een overeenkomst tekenen.


Dit doen we in response tot de nieuwe wetgeving die is ingegaan op 25 mei 2018. Deze nieuwe wet heet de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).


Meer weten? Bekijk hier onze privacyverklaring.

Ik heb een andere vraag...

Neem gerust contact met ons op. Je kunt het formulier op onze contactpagina invullen, een mailtje sturen naar info@autorijschooljack.nl of even bellen binnen openingsuren.


Wij reageren meestal binnen 48 uur.

🚨 WAARSCHUWING!! 🚨

Plan nu jouw gratis proefles in en voorkom dat je lang moet wachten...

Door de grote animo komt het voor dat wij werken met een wachtlijst. Plan dus vandaag nog jouw gratis proefles, om te voorkomen dat je lang moet wachten.

176 reviews op Google

Bekijk onze 219 reviews op Google

Gratis proefles als je doorgaat, anders €39

review rijschool bergen op zoom
Success message!
Warning message!
Error message!