Hulp nodig?

06 525 045 93

Neem gerust contact op

Vul hieronder jouw vraag of opmerking en je gegevens in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Heb je een vraag over de rijlessen, lespakketten of iets anders?

Hieronder vind je antwoord op een aantal van de meest gestelde vragen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust even contact met ons op.

Je kunt het formulier invullen, direct naar ons mailen, even Whatsappen of bellen binnen onze openingstijden.

Wij helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

Dit zijn een aantal vragen die leerlingen ons hebben gesteld, voordat ze bij ons hun gratis proefles hebben aangevraagd.
Hoeveel rijlessen denk je dat ik nodig heb om te slagen?
Dat is altijd lastig te zeggen. Maar, uit onze ervaring heeft een leerling bij ons gemiddeld 28 rijlessen nodig om te slagen. Daarom raden wij voor de meeste leerlingen het pluspakket aan.
 
Zodra jij besluit om echt lessen te volgen… dan kun je er ook voor kiezen om te starten met 20 rijlessen. Heb je meer lessen nodig? Dan kun je eenvoudig en zonder extra kosten je pakket upgraden naar meer lessen…
 
LET OP: Je hebt het theoriecertificaat nodig voordat je deel kunt nemen aan het praktijkexamen.
Hoe kom ik aan lesmateriaal voor het theorie-examen?

Als je bij ons rijles komt volgen dan krijg je een beetje korting op de theoriecursus van Theorie BoZ.

Deze theoriecursus bevat alle informatie die jij nodig hebt om in één keer te kunnen slagen voor je theorie-examen. Je kunt kiezen voor alleen het boek of een combinatie van boek, e-learnings en 2 klassikale avonden.

Je vindt hierover meer informatie via de website van Theorie Boz

Halen jullie mij thuis op?

Als jij in de regio Bergen op Zoom, Halsteren, Lepelstraat of Hoogerheide woont, dan kunnen wij jou thuis ophalen!

Woon je buiten deze regio, dan is dat helaas wel wat lastiger voor ons. Er gaat dan namelijk te veel tijd zitten in het op en neer rijden. Wij vragen in dit geval of leerlingen naar het station in Bergen op Zoom kunnen komen.

Lukt het jou niet om naar het station te komen. Dan overleggen we samen wat voor jou wel haalbaar is binnen de regio waar wij je wel kunnen ophalen. En kan jij zo hopelijk toch rijlessen bij ons volgen. 

Kan ik ook in een automaat rijles volgen?

Dat kan! Als je met een schakel je examen haalt dan mag je zowel automaat als schakel rijden. Maar, wij begrijpen het ook als je gewoon liever automaat wilt rijden. Geef het simpelweg even aan bij je aanmelding.

Mocht je wel schakel willen beginnen en later toch liever willen rijden in een automaat, dan is dat ook geen enkel probleem.

Hoe kan ik beginnen met rijlessen bij Autorijschool Jack?

Je kunt beginnen met rijlessen door een gratis proefles te volgen. We verkennen tijdens deze proefles samen jouw rijvaardigheid. Na de proefles bespreek ik met jou de volgende stappen die we samen doorlopen om jouw rijbewijs te halen.

Krijg ik altijd les van dezelfde instructeur?

Wij zorgen ervoor dat jij zoveel mogelijk bij dezelfde instucteur je lessen kunt volgen. Zo weet je wat je kunt verwachten en dat is natuurlijk wel fijn.

Mocht een instructeur toch uitvallen door ziekte of vakantie, dan zorgen wij ervoor dat jouw lessen door kunnen gaan bij één van onze andere instructeurs. En ik weet zeker dat iedereen uit ons team jou goed kan helpen, aangezien ik altijd heel voorzichtig ben met het uitbreiden van ons team.

Kwaliteit van de lessen blijft bij ons altijd voorop staan.

Hoe kan ik betalen voor mijn rijlessen?

Na je proefles krijg je van ons alle informatie die je nodig hebt om echt te beginnen met je rijlessen. We nemen als eerst wat huishoudelijke formulieren met je door. Daarna krijg je van ons een rekening thuisgestuurd van je lespakket.

Als er geen afspraken zijn gemaakt over een termijnbetaling, dien je het volledige bedrag binnen 14 dagen naar ons over te maken.

Kan ik het lesgeld ook in termijnen betalen?

Ja, dat kan! Wil je in termijnen betalen? Laat het ons even weten via de mail, telefoon of tijdens je proefles.

Wat gebeurt er met de gegevens die jullie noteren zodra ik begin met rijlessen?

Je mag er als leerling vanuit gaan dat we geen persoonlijke gegevens uitwisselen aan derde partijen zonder jullie toestemming.

Dit doen we in response tot de nieuwe wetgeving die is ingegaan op 25 mei 2018. Deze nieuwe wet heet de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Meer weten? Bekijk hier onze privacyverklaring.

Ik heb een andere vraag...

Neem gerust contact met ons op. Je kunt het formulier op onze contactpagina invullen, een mailtje sturen naar info@autorijschooljack.nl of even bellen binnen onze openingstijden.

Bij mailcontact reageren wij meestal binnen 48 uur.

Heb je nog vragen?

Je kunt ons een mailtje sturen of even appen via WhatsApp. En dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug. Of je mag natuurlijk ook gewoon bellen binnen onze openingstijden en dan word je direct geholpen.
Telefoon
06 525 045 93
Email
info@autorijschooljack.nl
Plan nu mijn gratis proefles